web creation software

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις προσφορές στα προϊόντα μας

Τι είναι η υπέρυθρη θέρμανση;

Mobirise

Υπέρυθρα θερμαντικά

Σειρά EBF - Κεραμικό υπέρυθρο με έναν ή δύο εκπομπούς 400w - 2400w

Η σειρά EBF είναι κατασκευασμένη με γνώμονα την υψηλή απόδοση και οικονομία.
Τα υπέρυθρα συστήματα EBF συναρμολογούνται στο εργοστάσιό μας. Σε αυτά τοποθετούμε τους κεραμικούς εκπομπούς HTS/1&2, SHTS/1&2 και FSR/1&2. Με αυτό τον τρόπο σχεδιάζουμε τις ανάγκες θέρμανσης των πελατών μας ανάλογα με το ποιόν τύπο εκπομπού θα τοποθετήσουμε.
Οι κεραμικοί υπέρυθροι εκπομποί τοποθετούνται πάνω σε έναν ανοξείδωτο ανακλαστήρα και αυτός με τη σειρά του βιδώνει στο χαμηλότερο σημείο της αναδυόμενης αλουμινένιας βάσης. Αριστερά και δεξιά το σύστημα κλείνει με 2 επιπλέον αλουμινένια καπάκια έτσι ώστε να κλείσει η κατασκευή.

Mobirise

Οι ανοξείδωτοι ανακλαστήρες έχουν διαστάσεις 245x60mm και 122x60mm αντίστοιχα. Οι ανακλαστήρες αυτοί είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι έχουν ήδη διαμορφωμένη μια στάνταρντ οπή στην οποία τοποθετούνται τα κεραμικά υπέρυθρα συστήματα. Επίσης δεξιά και αριστερά συνοδεύονται από δυο φλατζωτές ανοξείδωτες βίδες οι οποίες το συγκρατούν πάνω στην αλουμινένια βάση.

Η αλουμινένια ανοδιομένη βάση είναι κατασκευασμένη από χυτό αλουμίνιο σε μορφή προφίλ από extruder. Όλες οι EBF κατασκευές γίνονται με αυτόν τον τρόπο. Έτσι επιτυγχάνουμε μια στιβαρή κατασκευή η οποία μπορεί να υποδεχθεί μεγάλης ισχύος κεραμικούς υπέρυθρους εκπομπούς χωρίς να στραβώνει, χωρίς να βγάζει περίεργους θορύβους λόγω διαστολής όπως η κοινή λαμαρίνα και να λειτουργεί άψογα με ασφάλεια στις υψηλές θερμοκρασίες. Στο σύστημα έχουν τοποθετηθεί δυο παξιμάδια Μ8 που του επιτρέπουν την τοποθέτησή του σε οποιαδήποτε θέση (οριζόντια, κάθετη, διαγώνια κλπ.)

Τα EBF συνοδεύει μια βάση οριζόντιας στερέωσης με δυνατότητα κλήσης από 0 έως 45° και εξωτερικό πλέγμα για προστασία από αντικείμενα που ενδεχομένως να περάσουν μπροστά από τον θερμαντήρα κατά την διάρκεια της λειτουργιάς του.

Επίσης περιλαμβάνουν καλώδιο silicon 3Χ1,5mm λευκού χρώματος μήκους περίπου 3 μέτρων.
Εσωτερικά ένας θερμοστάτης επαφής από 80 - 150°C φροντίζει για την σταθερή θερμοκρασία της συσκευής, ενώ η ασφάλεια εξασφαλίζεται από ένα θερμοστατικό των 200°C (χωρίς επαναφορά) .

Οι συσκευές έχουν όλες CE σύμφωνα με ΕΝ 60 204-1 και ΕΝ 60 519-1 και πιστοποίηση ΕΑΒ.

Ιδανικά για τη θέρμανση δωματίων, σαλονιών και ενιαίων χώρων έως και 45m² αναλόγως την
επιλογή του κεραμικού εκπομπού. Με διαστάσεις συσκευής 260mm μήκος x100mm ύψος και
80mm βάθος για το σύστημα με έναν εκπομπό και 510mm μήκος x100mm ύψος και 80mm βάθος
για το σύστημα με 2 εκπομπούς.

Τοποθετείται σε τοίχο ή σε οροφή σε ύψος τουλάχιστον 2m10cm με τους εκπομπούς HTS και 4m
με τους εκπομπούς S-HTS και η κεφαλή στρέφεται με την βοήθεια ειδικών πεταλούδων στην
βάση, ώστε η θέρμανση να κατευθύνεται στο μέσον του χώρου στο ύψος των ώμων ενός όρθιου
ανθρώπου.

Επιλογή εκπομπού

Οι εκπομποί HTS και S-HTS είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε το 90% της επιφανειακής τους
φόρτισης (θερμοκρασίας) εκπέμπεται από την εμπρόσθια επιφάνεια και μόνο το 10% προς τα πίσω. Και αυτό γιατί στην οπίσθια όψη έχει πολλαπλές στρώσεις μόνωσης και μία στρώση κενό.
Έτσι επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση για την δεδομένη ισχύ και κατά συνέπεια η μέγιστη
οικονομία. Παράλληλα, το αλουμινένιο σώμα θερμαίνεται το πολύ στους 180οC ακόμα και όταν ο εκπομπός έχει την μεγαλύτερη φόρτισή του (πάνω από 850οC).

Εκπομπός HTS λευκός. Με επιφανειακή φόρτιση που ξεκινάει από τους 450°C έως τους 860°C και κατανάλωση που ξεκινάει από τα 250W έως 1000W στα 230V.
Χρόνος θέρμανσης 1,5 - 3 λεπτά.

Mobirise

Εκπομπός FSR. Έχει κοίλο σχεδιασμό ώστε να εκπέμπει την επιφανειακή θερμότητα που φτάνει στους 750 °C με την μορφή υπέρυθρης ακτινοβολίας εστιασμένα.

Χρόνος θέρμανσης 2,5 - 5 λεπτά

Mobirise

Σειρά Estia - Κεραμικό υπέρυθρο με έναν ή δύο εκπομπούς 800w - 1600w

Η σειρά Estia είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τον σύγχρονο σχεδιασμό χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση για την θέρμανση χώρων στο σπίτι, στο γραφείο, σε αίθουσες αναμονής και όπου το design έχει σημασία.

Με 2 παραλλαγές εκπομπών, την παραλλαγή HTS που χρησιμοποιεί τους επιτυχημένους εκπομπούς υψηλής απόδοσης HTS που χρησιμοποιούνται από παλιά στην σειρά EBF/HTS και την παραλλαγή LCR με τον εκπομπό υψηλής αισθητικής LCR.

Σε 2 χρώματα, ασημί και μαύρο, μπορούν να ταιριάξουν με οποιονδήποτε χώρο.

Με διαστάσεις μόνο 400Χ170mm, και ονομαστική ισχύ 0,8kw, 1,2kw, 1,6kw για την παραλλαγή HTS και 1,2kw, 1,5kw για την LCR μπορούν να θερμάνουν ενιαίους χώρους μέχρι 35 m2 αναλόγως της θερμικής μόνωσης και της διαρρύθμισης, με την απαράμιλλη οικονομία σε κατανάλωση ενέργειας που προσφέρει η κεραμική υπέρυθρη τεχνολογία θέρμανσης.

Ο σχεδιασμός τους, και η χρήση των εκπομπών HTS που αναπτύσσουν επιφανειακή θερμοκρασία 900 οC και των LCR με επιφανειακή θερμοκρασία 750 οC, επιτρέπει την ταχύτατη θέρμανση του χώρου ευθύνης τους. Η αίσθηση άνετης θέρμανσης χώρου επιτυγχάνεται σε 7 - 10 λεπτά, ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία.

Η σειρά Estia έχει ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας 2 επιπέδων: Έχει εσωτερικά έναν σταθερής ρύθμισης θερμοστάτη λειτουργίας στους 180°C και έναν δεύτερο θερμοστάτη ασφαλείας των 200°C χωρίς επαναφορά. Με αυτόν τον τρόπο, αν ο θερμοστάτης χώρου προσπαθεί να ρυθμίσει την θερμοκρασία του χώρου παραπάνω από της δυνατότητες της συσκευής, τότε ο πρώτος θερμοστάτης θα διακόπτει την λειτουργία της συσκευής και θα την επαναφέρει μόλις η θερμοκρασία στο εσωτερικό της πέσει κάτω από 180 οC. Αν καταστραφεί ο πρώτος θερμοστάτης, μόλις η θερμοκρασία της συσκευής υπερβεί τους 200 οC, ο δεύτερος θα διακόψει την λειτουργία της συσκευής και η επαναφορά της μπορεί να γίνει μόνο από εξειδικευμένο συνεργείο.

Mobirise

Σειρά Irida - Κεραμικό υπέρυθρο με έναν ή δύο εκπομπούς 400w - 1000w

Η σειρά Irida είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τον σύγχρονο σχεδιασμό χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση για την θέρμανση μικρών χώρων στο σπίτι ή στο γραφείο και όπου το design έχει σημασία.

Με 2 παραλλαγές εκπομπών, την παραλλαγή HTS που χρησιμοποιεί τους επιτυχημένους εκπομπούς υψηλής απόδοσης HTS που χρησιμοποιούνται από παλιά στην σειρά EBF/HTS και την παραλλαγή FSR με τον εκπομπό υψηλής αισθητικής FSR.

Σε 2 χρώματα, ασημί και μαύρο, μπορούν να ταιριάξουν με οποιονδήποτε χώρο.

Με 2 τύπους, τον τύπο S που λειτουργεί με τον παραδοσιακό εξωτερικό θερμοστάτη χώρου, και τον τύπο Τ που λειτουργεί με τραβηχτό διακόπτη on-off και ο έλεγχος της θερμοκρασίας χώρου γίνεται με ενσωματωμένο διακόπτη 6 θέσεων (0 - 6) ο οποίος ρυθμίζεται με ένα διάφανο κρεμαστό ραβδάκι και επιτρέπει την κατά προσέγγιση ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου. Ο τύπος ’Τ’ εκτός από την μόνιμη εγκατάσταση του στον τοίχο δεν χρειάζεται εξωτερική η εσωτερική ηλεκτρική καλωδίωση, κάνοντας έτσι εύκολη τη μεταφορά της συσκευής στο μέλλον.

Με διαστάσεις μόνο 400Χ120mm, και ονομαστική ισχύ 0,4kw, 0,6kw, 0,8kw, 1,0kw για την παραλλαγή HTS και 0,65kw, 1,0kw για την FSR, μπορούν να θερμάνουν ενιαίους χώρους μέχρι 20 m2 αναλόγως της θερμικής μόνωσης και της διαρρύθμισης, με την απαράμιλλη οικονομία σε κατανάλωση ενέργειας που προσφέρει η κεραμική υπέρυθρη τεχνολογία θέρμανσης.

Ο σχεδιασμός τους, και η χρήση των εκπομπών HTS που αναπτύσσουν επιφανειακή θερμοκρασία 900 οC και των FSR με επιφανειακή θερμοκρασία 750 οC, επιτρέπει την ταχύτατη θέρμανση του χώρου ευθύνης τους. Η αίσθηση άνετης θέρμανσης χώρου επιτυγχάνεται σε 7 - 10 λεπτά, ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία.
Η σειρά Irida έχει ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας 2 επιπέδων: Έχει εσωτερικά έναν σταθερής ρύθμισης θερμοστάτη λειτουργίας στους 180°C και έναν δεύτερο θερμοστάτη ασφαλείας των 200°C χωρίς επαναφορά. Με αυτόν τον τρόπο, αν ο θερμοστάτης χώρου προσπαθεί να ρυθμίσει την θερμοκρασία του χώρου παραπάνω από της δυνατότητες της συσκευής, τότε ο πρώτος θερμοστάτης θα διακόπτει την λειτουργία της συσκευής και θα την επαναφέρει μόλις η θερμοκρασία στο εσωτερικό της πέσει κάτω από 180 οC. Αν καταστραφεί ο πρώτος θερμοστάτης, μόλις η θερμοκρασία της συσκευής υπερβεί τους 200 οC, ο δεύτερος θα διακόψει την λειτουργία της συσκευής και η επαναφορά της μπορεί να γίνει μόνο από εξειδικευμένο συνεργείο.

Σειρά WKS - Κεραμικό υπέρυθρο με έναν κυρτό εκπομπό 400w - 600w

Η σειρά WKS έχει σχεδιαστεί για μικρούς χώρους με γνώμονα το design και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διασπορά της θερμότητα στον χώρο. Περιλαμβάνει 2 μοντέλα με ονομαστική ισχύ 400W και 600W.

Με επιφάνεια ακτινοβολίας 330mm μήκοςx125mm ύψος και 60mm βάθος προσφέρει ομοιόμορφη θέρμανση στο χώρο με μοντέρνο design.

Ιδανικά για την τέλεια διασπορά ακτινοβολίας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Με επιφανειακή φόρτιση που ξεκινάει από 370°C έως 450°C και κατανάλωση 400 έως 600W στα 230V.

Τοποθετείται σε οροφή ή σε τοίχο με ελαφριά κλίση μέσω της ειδικής βάσης που περιλαμβάνεται.

Καλύπτει χώρο μέχρι 9m²

Mobirise

Σειρά Pro - Κεραμικό θέρμανσης υπερύθρων FIS με βιδωτό πώμα E27 250w

Κεραμικό θέρμανσης υπερύθρων με βιδωτό πώμα E27.

Ο ανακλαστήρας αλουμινίου εστιάζει την υπέρυθρη ακτινοβολία που δημιουργείται από ένα κεραμικό θερμαντικό σώμα ράβδου, έτσι ώστε το σώμα μεταδίδει υψηλή ισχύ ακτινοβολίας σε μια μικρή περιοχή.

Βιδώνεται σε ντουΐ Ε27 μεταλλικό ή πορσελάνης (όχι πλαστικό) λόγω της μεγάλης θερμοκρασίας που αναπτύσσεται.

Λόγω της απλής σύνδεσής του είναι κατάλληλο τόσο για μεμονωμένη θέρμανση μικρών χώρων π.χ. σκηνές κάμπινγκ ή τροχόσπιτα κ.λ.π. ή ομαδική χρήση π.χ. με τη μορφή θερμοκουρτίνας εμπρός από ανοιχτούς χώρους ή παράθυρα κ.α.

Καλύπτει χώρο μέχρι 4m²

Έχει επιφανειακή φόρτιση 750°C με ισχύ 250 W στα 230V.

Mobirise

Σειρά Pro - Κεραμικό θέρμανσης υπερύθρων IPO με βιδωτό πώμα E27 150w

Βιδώνεται σε ντουΐ Ε27 μεταλλικό ή πορσελάνης (όχι πλαστικό) λόγω της μεγάλης θερμοκρασίας που αναπτύσσεται.

Λόγω της απλής σύνδεσής του είναι κατάλληλo τόσο για μεμονωμένη θέρμανση μικρών χώρων π.χ. σκηνές κάμπινγκ ή τροχόσπιτα κ.λ.π. ή ομαδική χρήση π.χ. πολύφωτα, πολλαπλά σποτ φωτισμού εσωτερικών χώρων κ.α.

Έχει επιφανειακή φόρτιση 510°C με ισχύ 150 W στα 230V.

Φωτισμός LED 

Σε μια εποχή όπου η οικονομική κρίση έχει αγγίξει τον κάθε ένα μας και όπου οι επιχειρήσεις πασχίζουν να βρουν τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων, είναι ευκαιρία να προστατεύσουμε το περιβάλλον εξοικονομώντας χρήματα (ιδίως οι επιχειρήσεις και τα κρατικά κτήρια, με τοποθέτηση λαμπτήρων LED, κάνουν απόσβεση κεφαλαίου σχεδόν πάνω στον χρόνο ή και λιγότερο). Πριν μιλήσουμε όμως για τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη από τη χρήση των λαμπτήρων τεχνολογίας LED καλό είναι να ενημερωθεί ο καταναλωτής για ποιό λόγο οι μέχρι σήμερα λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας παρά το γεγονός ότι εξοικονομούν ενέργεια αποτελούν εν δυνάμει απειλή για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Mobirise

Ευθείς λαμπτήρες φθορισμού

Mobirise

Λαμπτήρες φθορισμού μικρών διαστάσεων 

Mobirise

Λαμπτήρες εκκενώσεως υψηλής πιέσεως

Mobirise

Λαμπτήρες νατρίου, υδραργύρου 

Mobirise

Λαμπτήρες αλογονούχων μετάλλων

Οι νέας τεχνολογίας λάμπες LED είναι ένα οικολογικό προϊόν, οικονομικό και ποιοτικό με ευρεία δυνατότητα εφαρμογών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, επαγγελματίες, ιδιώτες και δημόσιο τομέα.

Διεύθυνση:

Πέτρου Ράλλη 234, Νίκαια

Επικοινωνία

Email: info@hellasnrg.gr                 Τηλέφωνο: (210) 4910550