bootstrap responsive templates

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Οι ανάγκες των επαγγελματικών χώρων για εξοικονόμηση ενέργειας στην θέρμανση και τον κλιματισμό των χώρων, για ζεστό νερό χρήσης και για παραγωγή ρεύματος για ιδία κατανάλωση είναι μεγάλες και σύνθετες. Η εξοικονόμηση και το συνολικό όφελος που μπορεί να έχετε ετησίως στα λειτουργικά έξοδά της επιχείρησής σας, με την σωστή χρήση και εφαρμογή νέων τεχνολογιών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, είναι το πιο ισχυρό κίνητρο, για άμεση εξέταση αυτών των λύσεων. Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ με τεχνογνωσία ετών σε ενεργειακές λύσεις και με την εμπειρία εγκατάστασης πολλών συστημάτων, είναι σε θέση να προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις ενεργειακής εξοικονόμησης και αυτονόμησης “με το κλειδί στο χέρι” για επαγγελματικούς και όχι μόνο χώρους καλύπτοντας πολλές και διαφορετικές ανάγκες. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να παραλάβετε ολοκληρωμένη λύση ενεργειακής αναβάθμισης, με τη μέγιστη απόδοση για την επιχείρησή σας και το πετυχαίνουμε με:

Ανάλυση των αναγκών σας και των υπαρχόντων συστημάτων που ήδη χρησιμοποιείται.

Μελέτη συνδυασμού προϊόντων και συστημάτων, διαστασιολόγηση και χρηματοοικονομική ανάλυση κόστους και απόδοσης για υψηλό ROI (return on investment) της επένδυσής σας.

Προμήθεια ποιοτικών επώνυμων και πιστοποιημένων προϊόντων & εξοπλισμού.

Εγκατάσταση των συστημάτων σε όλους τους εμπλεκόμενους τομείς (ηλεκτρολογικά - υδραυλικά κ.λπ.) από εξειδικευμένα συνεργεία και επίβλεψη του έργου.

Παράδοση έργου σε λειτουργία.

Συντήρηση & Υποστήριξη μετά το πέρας του έργου για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Ο δικός σας σύμβουλος:

Όποια και να είναι η ενεργειακή σας ανάγκη, ο κατάλληλα εκπαιδευμένος ενεργειακός σύμβουλος της ΕΛΛΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ θα έρθει στον χώρο σας, θα την καταγράψει και θα σας προσφέρει την βέλτιστη λύση.

Επίσκεψη για ενημέρωση στο χώρο σας:

Ο τεχνικός μας σύμβουλος είναι διαθέσιμος να σας ενημερώσει διεξοδικά για τα οικιακά συστήματα παραγωγής, διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και για τα οφέλη που θα απολαμβάνετε μετά την εγκατάστασή τους. Μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους κάθε σχετική απορία και να επιλέξετε το ή τα συστήματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Θα συλλέξει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, έτσι ώστε να σχεδιάσουμε την ιδανική λύση που ταιριάζει στο χώρο σας και θα σας αποδώσει το μέγιστο όφελος.

Οικονομοτεχνική μελέτη:

Οι διπλωματούχοι μηχανικοί μας, μελετούν τα διαθέσιμα στοιχεία και σχεδιάζουν την ξεχωριστή λύση που παράγει την μέγιστη απόδοση και ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε σπιτιού ή επιχείρησης. Θα σας παραδώσουμε πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη που θα περιλαμβάνει:

1

Σχέδιο του προτεινόμενου συστήματος.

2

Υπολογισμό της απόδοσης του συστήματος και του οικονομικού οφέλους που θα έχετε για κάθε χρόνο λειτουργίας του.

3

Κόστος και προτάσεις χρηματοδότησης του.

Έτσι θα είστε σίγουροι ότι θα έχετε την καλύτερη λύση, με την υψηλότερη απόδοση και την καλύτερη χρηματοδότηση.

Εξασφάλιση καλύτερης χρηματοδότησης: 

H ΕΛΛΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ συνεργάζεται με όλες τις Ελληνικές τράπεζες και σχεδιάζει για εσάς τα καλύτερα χρηματοδοτικά πακέτα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας. Εξασφαλίζει την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας καθώς επίσης και προνομιακούς όρους επιτοκίων και αποπληρωμής.

Ένταξη στο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ΄οίκον:

Οι αντλίες θερμότητας, τα ηλιοθερμικά συστήματα αλλά και τα υβριδικά συστήματα θέρμανσης της ΕΛΛΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ανήκουν στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και δεν χρειάζεται να απασχολήσετε δικά σας κεφάλαια. Με το πρόγραμμα ''Εξοικονόμηση κατ΄οίκον'' έχετε την δυνατότητα να επιδοτηθείτε μέχρι και 70% της συνολικής σας επένδυσης και το υπόλοιπο ποσό να το χρηματοδοτηθείτε άτοκα.

Διεκπεραίωση των διαδικασιών με την ΔΕΗ και το δημόσιο: 

Το να εγκαταστήσετε ένα ενεργειακό σύστημα δεν σημαίνει να μπλέξετε με αιτήσεις, χαρτιά και άλλες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που χρειάζεται η διαχείριση φακέλου επιδότησης και η αδειοδότηση σε Τράπεζες, ΔΕΗ και άλλες υπηρεσίες. Εσείς υπογράφετε μόνο τις απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις και συμβάσεις, εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα.

Εγκατάσταση ενεργειακού συστήματος:

Οι εκπαιδευμένοι, πιστοποιημένοι και έμπειροι τεχνικοί μας εγκαθιστούν τα συστήματα σας στο λεβητοστάσιο, στην ταράτσα την σκεπή σας ή και όπου αλλού απαιτείται. Ειδικότερα το φωτοβολταϊκό σύστημα, θα διασυνδεθεί στο δίκτυο και θα σας παραδοθεί σε λειτουργία, αφού ρυθμιστεί και ελεγχθεί από τους τεχνικούς μας για την μέγιστη απόδοση του. Όλα αυτά θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, συνήθως μιας έως δύο ημερών, καθώς και με την ελάχιστη ενόχληση για σας.

Συντήρηση του συστήματος σας: 

Τα συστήματα μας δεν χρειάζονται τακτική συντήρηση, πέραν του καθαρισμού των μια φορά στους 2-3 μήνες, ειδικά αν βρίσκονται σε περιοχή με υπερβολική σκόνη. Αν επιθυμείτε όμως την απόλυτη σιγουριά για την απρόσκοπτη λειτουργία και την μέγιστη απόδοση του συστήματος σας, διαθέτουμε προγράμματα τακτικού προληπτικού ελέγχου και συντήρησης. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι το σύστημα σας παράγει το υψηλότερο δυνατόν αποτέλεσμα για εσάς και το περιβάλλον. Ρωτήστε μας για τα διαθέσιμα προγράμματα συντήρησης με ετήσια συνδρομή.

Τηλεμετρική παρακολούθηση της απόδοσης του συστήματος σας: 

Έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την απόδοση του συστήματος σας ακόμα και καθημερινά μέσω ειδικής ιστοσελίδας στην οποία έχετε πρόσβαση μόνο εσείς μέσω ειδικού κωδικού. Εκεί υπάρχουν διαθέσιμα πλήθος στατιστικών στοιχείων για το σύστημα σας, έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντα πόση ενέργεια χρειάζεστε, αλλά και να προλαμβάνετε πιθανές δυσλειτουργίες του συστήματος. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα με ένα μικρό πάγιο κόστος για την τοποθέτηση της συσκευής διασύνδεσης και ετήσια συνδρομή για την παρακολούθηση.

Mobirise

Ενεργειακές επιθεωρήσεις:

Η ενεργειακή επιθεώρηση είναι μία συστηματική διαδικασία με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, που έχει εφαρμογή τόσο στον κτιριακό τομέα όσο και στη βιομηχανία και αφορά όλες τις ενεργειακές τεχνολογίες. Η ενεργειακή επιθεώρηση των κτιρίων θεσμοθετήθηκε και στη χώρα μας με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης των Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) και με το Προεδρικό Διάταγμα για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές, αλλά και τη σύσταση της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Ενέργειας. Με το συγκεκριμένο κανονιστικό πλαίσιο θεσμοθετείται ένας νέος ενεργειακός κανονισμός, που δίνει σαφείς οδηγίες και κατευθύνσεις για την ορθολογική ενεργειακή μελέτη των κτιρίων και που επιτρέπει τη γρήγορη και μη δαπανηρή επιθεώρηση των κτιρίων. Με τη διενέργεια μιας ενεργειακής επιθεώρησης σχηματίζεται σαφής εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο από ενεργειακής άποψης και προτείνονται συγκεκριμένα μέτρα, από την υλοποίηση των οποίων θα προκύψει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και αντίστοιχο οικονομικό όφελος. Για την μεταβίβαση ή την ενοικίαση του ακινήτου σας είναι απαραίτητο να προηγηθεί η ενεργειακή επιθεώρηση από πιστοποιημένο ενεργειακό επιθεωρητή. Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ σας παρέχει την υπηρεσία της ενεργειακής επιθεώρησης με έμπειρους πιστοποιημένους ενεργειακούς επιθεωρητές, οι οποίοι θα σας προτείνουν τις καταλληλότερες λύσεις για την περίπτωσή σας και θα εκδώσουν το ενεργειακό πιστοποιητικό του κτιρίου σας γρήγορα και με ασφάλεια.

Διεύθυνση:

Πέτρου Ράλλη 234, Νίκαια

Επικοινωνία

Email: info@hellasnrg.gr                 Τηλέφωνο: (210) 4910550