Αρχική | συστήματα διαχείρισης φωτισμού

συστήματα διαχείρισης φωτισμού

Η διαχείριση του φωτισμού είναι πολλά περισσότερα από την χρήση ενός αισθητήρα κίνησης. Είναι η βέλτιστη διασύνδεση σε περιβάλλον χρήστη μονάδων ελέγχου, αισθητήρων φωτός και κίνησης, ηλεκτρονικών συστημάτων έναυσης τα οποία εκτελούν πολλά περισσότερα.

Η αύξηση των ενεργειακών δαπανών απαιτεί μια ιδιαίτερα αποδοτική λύση φωτισμού. Αυστηρότερες οδηγίες όπως είναι η Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων μπορούν να επιτηρηθούν ευκολότερα με εφαρμογές προσανατολισμένες σε συστήματα ελέγχου. Ένα σύστημα διαχείρισης φωτισμού επιτρέπει όλα αυτά μέσω της χρήσης έξυπνων αισθητήρων. Το επαγγελματικό σύστημα διαχείρισης προσφέρει μια διαφοροποίηση είτε λόγω του δημιουργικού φωτισμού που όχι μόνο πραγματοποιεί εξοικονόμηση ενέργειας αλλά κάνει την χρήση του εκάστοτε χώρου μια εντελώς νέα εμπειρία, είτε μέσω ενός διαφορετικού φωτισμού διάθεσης ο οποίος κάνει π.χ. τους επισκέπτες ενός εστιατορίου να νιώθουν σαν το σπίτι τους.

Ανακαλύψτε έναν νέο φωτισμό και δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας. Με την βοήθεια μας ρίξτε μια βαθύτερη ματιά σε επαγγελματικές λύσεις διαχείρισης φωτισμού των νέων τεχνολογιών. Εξερευνήστε νέες δυνατότητες για εσάς, τους πελάτες και το προσωπικό σας. Επωφεληθείτε απο την τεχνογνωσία μας σε έργα φωτισμού και διαχείρισης ενέργειας. Έργα που πάντα εκτελούνται με  γνώμονα τις εξατομικευμένες, καινοτόμες και  ενεργειακά αποδοτικές ιδέες - λύσεις φωτισμού και διαχείρισης από ένα απλό δωμάτιο μέχρι ένα ολόκληρο κτίριο.

Αποστολή τιμοκατάλογου, προϊόντων και υπηρεσιών αυτής της κατηγορίας, άμεσα με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.