Αρχική | efergy

efergy

Με έναν απλό και ξεκάθαρο τρόπο έχετε πλέον πρόσβαση στις ενεργειακές σας δαπάνες και γνωρίζετε άμεσα τη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν οι συσκευές σας αλλά και το κόστος χρήσης. Άλλωστε, δεν μπορείς να διαχειρισθείς κάτι που δεν μπορείς να μετρήσεις.

  • ΕΛΕΓΧΟΣ: Ενημερωθείτε άμεσα για τη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν οι συσκευές σας, στοχευμένα και ξεκάθαρα.
  • ΜΕΙΩΣΗ: Γνωρίζοντας πόση ηλεκτρική ενέργεια καταναλώνουν οι συσκευές μας, μπορείτε να κάνετε στοχευμένες αλλαγές στη καθημερινή χρήση τους, μειώνοντας έτσι το κόστος λογαριασμού του ηλεκτρικού μας.
  • ΚΕΡΔΟΣ: Αποκτώντας πλέον τη γνώση του πού, πώς και πόση ηλεκτρική ενέργεια καταναλώνουν οι συσκευές σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε άμεσα έως και 15% στο κόστος του λογαριασμού σας!

Οι μετρητές ενέργειας efergy, ασύρματης τεχνολογίας, είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για να ενημερώνεστε σχετικά με τη κατανάλωση και το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος σας, άμεσα, απλά και ξεκάθαρα. Προσφέρουμε λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας για το καθένα από εσάς, είτε είστε απλός οικιακός καταναλωτής είτε επαγγελματίας ή εταιρία. Επιλέξτε την εφαρμογή που σας εξυπηρετεί.

Πρόσβαση στα ενεργειακά σας δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε: Δημιουργήστε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα μας, κατεβάστε την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό σας και παρακολουθείστε σε πραγματικό χρόνο τη κατανάλωση ενέργειας σας. Δημιουργία ενεργειακών εκθέσεων: Δημιουργήστε και κατεβάστε τα ενεργειακά σας δεδομένα στο PC/Mac σας, ανά ημέρα, ώρα ή ακόμα και λεπτό για κάθε μήνα χρήσης, σε μορφή *.csv. Ένδειξη κατανάλωσης ρεύματος σε πραγματικό χρόνο: Μειώσετε τις ενεργειακές σας απαιτήσεις αλλά και δαπάνες ορίζοντας ένα μηνιαίο προϋπολογισμό κατανάλωσης ρεύματος και παρακολουθείστε τη πορεία αυτού. Ασύρματη μετάδοση δεδομένων: Ασύρματης τεχνολογίας στα 433,75MHz, με μεγάλη εμβέλεια για εύκολη τοποθέτηση. Ιστορικό καταναλώσεων: Δείτε τις ενεργειακές σας καταναλώσεις ανά ημέρα, βδομάδα, μήνα ή και τις μέσες τιμές αυτών, σε ευανάγνωστα γραφήματα.

Χρήση και για το Νυχτερινό Τιμολόγιο: Ρύθμιση πολλαπλής χρέωσης από το Προμηθευτή ενέργειας σας, και υπολογισμός κόστους χρήσης ανά περίοδο χρήσης. Ανακαλύψτε και μειώστε τις εκπομπές ρύπων σας CO2: Το ενεργειακό αποτύπωμα είναι η ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα που εκλύεται στην ατμόσφαιρα από τις καθημερινές μας συνήθειες, οι οποίες συχνότερα σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας. Ανακαλύψτε σήμερα το δικό σας μέγεθος!

Γνωρίστε πώς να κάνετε σωστή χρήση του ηλεκτρικού σας: Μάθετε και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια σας ή του προσωπικού σας πως να κάνουν καλύτερη χρήση της ενέργειας με σκοπό την εξοικονόμηση αυτής! Εύκολο στην χρήση και απλή εγκατάσταση: Συνδέστε το engage hub στο router του χώρου σας, δημιουργήστε ένα λογαριασμό χρήστη στη πλατφόρμα ENGAGE, και ακολουθήστε 4 απλά βήματα σύνδεσης και εγκατάστασης. Κατεβάστε Δωρεάν την αντίστοιχη εφαρμογή σε Android ή iPhone για να είστε πάντα συνδεδεμένοι και να ενημερώνεστε οποιαδήποτε στιγμή και από παντού.

 Αποστολή τιμοκατάλογου, προϊόντων και υπηρεσιών αυτής της κατηγορίας, άμεσα με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.